Kurs i Autodesk Fusion 360 (Voksne)

Når

02/03/2023    
20:00 - 22:00

Bestillinger

Bestillinger stengt

Hvor

Reaktor 51
Øvre Flatåseveg 51A, Flatåsen, 7079

Arrangementstype

Vi ønsker å invitere deg til vårt kurs i Autodesk Fusion 360! Dette er et kraftig verktøy som lar deg designe og modellere i 3D, og gir deg muligheten til å skape alt fra enkle prototyper til avanserte produkter.

Kurset vil bli holdt av vår egen Marius Volstad, en erfaren og dyktig bruker av Autodesk Fusion 360. Han vil gi deg en grundig gjennomgang av programvaren og veilede deg gjennom ulike designprosesser, fra ide til ferdig modell.

Uansett om du er nybegynner eller en erfaren designer, vil dette kurset gi deg en dypere forståelse av Autodesk Fusion 360 og hjelpe deg med å utvikle dine ferdigheter.

Vi håper du vil bli med oss på dette spennende kurset og lære mer om hvordan du kan bruke Autodesk Fusion 360 for å realisere dine kreative ideer.

 

Kursets varighet: 2 timer – med muligheter for lengre for de som ønsker.
Ferdigheter: Vi gir den nødvendige opplæringen for å komme i gang.
Datamaskin: Ta med egen datamaskin for være sikret tilgang
Programvare: Du bør installere Autodesk Fusion 360 og registrere deg gratis før kurset. https://www.autodesk.com/products/fusion-360/personal

 

Påmeldingen åpner torsdag 16. februar kl. 20.00

Om kurset er fullt, sende oss en e-post på post@reaktor51.no så kan vi kontakte deg om det blir ledig plass eller vi skal ha ekstra kurs! 🙂

Bestillinger

Dette arrangementet er fullt.