Om oss

Reaktor 51 er et spennende sted for barn og unge og voksne som er interessert i teknologi og kreativitet. Dette skaperverket er et samlingssted på Flatåsen som tilbyr en rekke aktiviteter og workshops for barn og unge i alderen 6 til 18 år. Stedet er åpent for alle, uavhengig av erfaring og ferdighetsnivå. Her kan man utforske ulike former for teknologi og digital kunst, og få veiledning og støtte fra erfarne mentorer.

Reaktor 51 tilbyr et bredt spekter av aktiviteter for barn og unge. Blant annet kan man lære å programmere, designe og 3D-printe objekter, lage lysdekorasjoner, og utforske virtuell og utvidet virkelighet. Stedet har også et podcast-utstyr, hvor man kan lære å produsere og spille inn podcaster.

En av de mest populære aktivitetene på Reaktor 51 er workshops. Her kan barn og unge komme å lage ulike prosjekter sammen. Workshopsene er ledet av erfarne mentorer som veileder deltakerne gjennom prosessen, fra idé til ferdig produkt.

I tillegg til teknologiske aktiviteter og workshops, tilbyr Reaktor 51 også en rekke kreative og kunstneriske aktiviteter for barn og unge. Stedet har blant annet en egen tegne-ekspert, hvor unge kunstnere kan utforske ulike teknikker og stiler, og få veiledning fra erfarne mentorer.

Reaktor 51 er en viktig ressurs for barn og unge som er interessert i teknologi og kreativitet. Stedet gir unge mennesker muligheten til å utforske og lære om ulike former for teknologi og digital kunst, og til å utvikle sin kreativitet og problemløsningsferdigheter. Gjennom deltakelse i workshops og aktiviteter på Reaktor 51 kan barn og unge få verdifull erfaring og kompetanse som kan være nyttig i en fremtidig karriere innen teknologi og innovasjon.

I tillegg til å tilby aktiviteter for barn og unge, tilbyr Reaktor 51 også kurs og workshops for voksne. Her kan man lære å lage og designe alt fra smykker og lamper til 3D-objekter og prototyper. Stedet har også kurs i lodding, Jesmonite og Air-brush teknikker, som er populære blant voksne som ønsker å lære nye ferdigheter.

På onsdager etter kl. 20 arrangerer Reaktor 51 også Maker Cafe, en åpen verksted-kveld for voksne. Her kan man møte andre kreative og teknologisk interesserte mennesker, og få tilgang til en rekke verktøy og utstyr, som 3D-printere, laserkuttere og loddeutstyr. Maker Cafe gir voksne muligheten til å utforske sine kreative og teknologiske interesser, og få veiledning og støtte fra erfarne mentorer.

Reaktor 51 er dermed ikke bare en ressurs for barn og unge, men også for voksne som ønsker å lære nye ferdigheter, utforske sine kreative interesser, eller delta i et aktivt og inspirerende miljø. Ved å tilby aktiviteter og workshops for både barn og voksne, bidrar Reaktor 51 til å skape en inkluderende og innovativ kultur rundt teknologi og kreativitet, som kan ha positive ringvirkninger for samfunnet som helhet.


Husregler | Lokalene | Hvor holder vi til? | Parkering