Lokalene

Lokalene har i den siste tiden gjennomgått en stor forandring. Vi har malt alle tak og vegger, lister har fått en ny farge og dørene er blitt byttet til nye moderne innerdører. Nytt gulv har vi også fått.

Sløydsalen

Vi har pusset opp møterommet og gjort det om til en sløydsal. Vi tror dette vil bli et rom som blir mer brukt enn tidligere. Så langt er CNC-fres på plass og klar til dyst. Båndsag, kapp og gjærsag, samt bordsag har fått sine mer eller mindre faste plasser.

Maskinrommet

Rommet er utstyrt med 3D-printere klare til dyst, samt en laserkutter. Vi har også en sopp-tørker for å tørke om noe er blitt fuktig. Et ultralyd-bad har vi også for rens av elektronikk. Samt en laserskriver om noe trenger noe ut på papir.

Kjøkkenet

Vi har et splitter nytt kjøkken, IKEAs nye bærekraftige kjøkken Kungsbacka. I skapene har vi prøvd å fylle med noe av det vi tror vi trenger, men mer vil vel bli kjøpt inn etterhvert. Vi har også en kaffemaskin som maler kaffebønner til fersk kaffe til medlemmene.

Sosialrommet

Her finner du stedet for avkobling når du trenger noe annet å gjøre. Vi kan by på flippermaskin fra 1976, samt en selvbygd arkademaskin med et bredt utvalg spill. TV og noen forskjellige TV-spill har vi også, om det skulle frist å teste noen gamle TV-spill en gang. Sofagruppe finnes også, så man kan sitte litt godt når man ser på projektoren som henger i taket.

Arbeidsrommet

Her finner du selve hjertet at Reaktor 51. Stedet hvor alt skjer, eller kommer til å skje. Har vil du kunne komme å jobbe, enten på en liten pult eller et stort bord i midten av rommet om prosjektet krever stor plass. Vi har også en arbeidsbenk med faste stasjoner for lodding, avlodding, måling og mikroskop.

Smartbelysning

Hos oss vil du kanskje ikke se det så godt, men vi ønsker å ta i bruk mest mulig smarte løsninger for lys. Så her kan det være at du ønsker en liten demonstrasjon etterhvert?