Møt Hector

Det har vært så alt for stille i rommene våre lenge nå, nesten så det støver ned… MEN vi har jobbet via nett med å få på plass årets nyhet og endelig er den kommet i hus! Nå lurer du kanskje på hva vi snakker om, men du skal slippe å vente lengre….

MØT HECTOR

Hector som vi har kalt denne maskinen er egentlig en Flux Beambox Pro laserkutter som endelig er på plass etter en lengre reise fra andre siden av jordkloden. Tross corona, så har den funnet veien helt til lille Flatåsen. Vi er fortsatt veldig ukjent med denne lekre maskinen vi også, men gi oss noen dager så skal vi være klare til å vise den fram.

Her er noe av det vi har lekt oss med så langt

For de av dere som har lyst på litt specs, så er dette en laser på 50 Watt, noe som burde holde til det meste vi skal gjøre. Det vil si at den klarer å kutte i 8mm trevirke, akryl, papp og tekstil. Maskinen fungerer veldig fint til å gravere med også. Størrelsen på arbeidsflaten er 60×37,5cm.

Vi har også kjøpt en rotasjonsdel, som gjør at vi kan gravere på drikkeflasker, glass og alt annet vi finner det for godt å plassere i den, men dette har vi ikke rukket å se så mye på ennå.

Nå er det bare opp til dere hva DERE vil lage i denne maskinen, for her er det bare kreativiteten som setter en stopper for hva du får til!

Legg igjen en kommentar