Innføring i Air-brush (Voksne)

Når

11/05/2023    
20:00 - 22:00

Bestillinger

Bestillinger stengt

Hvor

Reaktor 51
Øvre Flatåseveg 51A, Flatåsen, 7079

Arrangementstype

Vi har gleden av å invitere deg til et spennende kurs i air-brush-teknikk! Bli med og lær det grunnleggende for å komme i gang med denne kreative og fargerike kunstformen.

Kurset vil bli ledet av den dyktige instruktøren Kjell Terje, som har lang erfaring innen air-brush og vil veilede deg gjennom de viktigste prinsippene og teknikkene for å mestre denne kunsten.

🎨 Air-brush Kurs 🎨
📍 Sted: Reaktor 51
📅 Dato: 11. mai
⏰ Tid: Kl. 20.00

Gjennom kurset vil du få en solid innføring i de grunnleggende elementene i air-brush-teknikk, samt praktiske tips og triks for å utforske din egen kreativitet. Dette er en flott mulighet for deg som ønsker å prøve noe nytt eller utvide din kunstneriske horisont.

Påmelding:
For å melde deg på kurset, vennligst send en e-post til reaktor51@kurspåmelding.no med emnet “Påmelding Air-brush kurs” og inkluder ditt navn og telefonnummer i e-posten. Vi vil deretter sende deg en bekreftelse og ytterligere informasjon om kurset.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en inspirerende og lærerik kveld sammen med Kjell Terje og andre likesinnede kunstentusiaster.

 

Bestillinger

Påmeldinger er stengt for dette arrangementet.