God jul!

Kjære alle sammen i Reaktor 51-familien,

Når vi ser tilbake på det siste halvåret, føles det viktig å ta et øyeblikk for å uttrykke vår dypeste takknemlighet til hver og en av dere. Det har vært et halvår fylt med uforglemmelige øyeblikk, kreativ utfoldelse og fellesskap.

Vi vil takke hver av dere som deltok i våre varierte aktiviteter – fra digital kunst til håndverksprosjekter. Deres entusiasme og kreativitet har gjort hver onsdag til en spesiell dag ved Reaktor 51. Uten deres engasjement og glød ville ikke våre workshops, som navneskiltlaging, sying av luer og pannebånd, stemplingsaktiviteter og vinyl-lek, vært mulig.

En spesiell takk går også til foreldre og foresatte som har støttet og oppmuntret barna til å utforske nye ferdigheter og interesser. Deres støtte er uvurderlig i å skape et inkluderende og inspirerende miljø.

Til slutt, en hjertelig god jul til dere alle. Vi gleder oss til å se dere igjen i januar med et friskt og spennende nytt program for våren. La oss sammen gjøre Reaktor 51 til et sted hvor kreativitet og samarbeid blomstrer.

Takk for et fantastisk halvår – dere er alle en del av denne spesielle Reaktor 51-magien.

Med varme hilsener og beste ønsker for en gledelig høytid,

Alle oss på Reaktor 51