Velkommen

Flatåsen Makers vil snart ønske alle velkommen til våre nye lokaler, Reaktor 51. I disse dager blir kjellerlokalene i Øvre Flatåsveg 51 pusset opp for å huse Flatåsens nye skaperverksted!

Hva er vi?

Hos oss skal alle, uansett alder og kjønn, kunne komme å være sosiale og jobbe med sine egne prosjekter. Vi kommer til å tilby et stort spenn av verktøy som du kanskje ikke har hjemme. Her skal du kunne få hjelp om det er noe du sitter fast med. Kanskje du har lyst til å lære noe nytt? Vi kommer til å ha et stort spenn av kurs hvor vi håper å se deg.

At Flatåsen nå får sitt lokale skaperverksted må være noe som alle rundt oss kan være stolte av. Hva er ikke mer spennende enn å kunne gå på kodeklubb, 3D-printekurs eller scrappingkurs i nabolaget? Tenk hva dette kan gi våre små og store på Flatåsen å se fram til. Vi kommer til å tilby faste kvelder for barn, unge og voksne på Flatåsen, hvor de kan komme å få hjelp til små og store prosjekter de måtte gruble på.